Rólunk

A Gyógyüzlet Kft. 2016-os indulása óta az egyik legnépszerűbb gyógyászati segédeszköz bolthálózatává nőtte ki magát. Budapesten 4 helyszínen a XV. és a XVI. kerületi szakrendelőben, az  Etele pláza földszintjén és a II. kerületi Zsigmond téren a Szent Magdolna magánkórházban, vidéken pedig  Székesfehérváron a Madách téren a kórházzal szemben, Siófokon a Semmelweis utcai kórház bejáratánál lévő üzleteinkben folyamatosan azért dolgozunk, hogy betegeinket, vásárlóinkat a legszakszerűbb kiszolgálásban részesítsük, üzleteinkből mindenki elégedetten távozzon. 

Nap mint nap mindent megteszünk azért, hogy az ország számos pontján elérhető legyen szolgáltatásunk, ezért is döntöttünk az online üzletünk elindítása mellett. Így mindenki részesülhet a boltjaink által nyújtott szakértelemből, az otthon kényelme mellett. 

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük, hogy igazodjunk a felmerülő igényekhez, és megbízható termékekkel szolgáljunk. Üzleteinkben megtalálhatóak a Nemzeti Alapkezelő (NEAK) által támogatott és nem támogatott termékek is. 

Bármilyen felmerülő kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal: siofok@gyogyuzlet.hu

Webáruház készítés